About Soudal

Soudal Group BYGGER FRAMTIDEN

Soudal Group är den största oberoende europeiska tillverkaren av fogmassor, lim och polyuretanskum för professionella och privata användare. Detta belgiska familjeföretag, baserat i Turnhout och grundat av Vic Swerts 1966, har utvecklats till en internationell aktör och expert på kemiska byggspecialiteter.

Koncernen har 19 produktionsgrenar på 5 kontinenter, försäljningskontor i 44 olika länder och sysselsätter cirka 3 100 personer över hela världen. En långsiktig vision för innovation - med betydande investeringar i R&D - och anpassningar till lokala marknadskrav har resulterat i framgången för Soudal Group.

Soudal innovation

FAKTA OCH FIGURER

En sammansatt omsättning på 835 miljoner euro 2018; 350 miljoner fogmassor och polyuretanskum som produceras i 19 produktionsgrenar; cirka 3 100 anställda över hela världen; Nästan 59 miljoner euro i investeringar 2018: Det är de imponerande fakta och siffror i Soudal Group.

Soudal Sustainably

Våra aktiviteter

Soudal-koncernen tillverkar produkter för egna varumärken och private labels som täcker 7 grupper: silikoner och andra fogmassor, polyuretanskum(PU), lim, hybridpolymerer(MS), tekniska aerosoler och kemiska byggprodukter. Med egna varumärken fokuserar Soudal-koncernen på 3 marknadssegment: bygg-, industri- och detaljhandelssektorerna.

HÅLLBARHET

Soudal-koncernen leder vägen för att utveckla produkter för hållbar konstruktion, som är säkra för människor och miljön. Som ett resultat av den modernaste produktionstekniken är energi, vattenanvändning och restavfall begränsat. Det är uppenbart att arbetstagarnas välfärd är en annan prioritet.

Proud sponsor of the Lotto Soudal cycling team

SPONSRING

Från 2015 till 2020 representerar Lotto Soudal-teamet Soudal vid alla stora internationella cykeltävlingar och ger publicitet i 190 länder där cykling syns i media (särskilt Tour de France). Lotto Soudal Investment ökar vår varumärkesmedvetenhet och företags bild. De grundläggande värdena som förökas av Soudal - hårt arbete, uthållighet och att vara bättre än dina konkurrenter - kan också hittas i cykling, vilket leder till en positiv bildöverföring till det Soudal varumärket. Och viktigast av allt är Lotto Soudal en stor plattform för att bygga Soudal marknadsföringsåtgärder.

Förutom Lotto Soudal sponsrar Soudal också KVC Westerlo (fotboll) och Soudal Classics (Cyclocross).

Detaljerad information om Soudal Group: