Distriktssäljare
Växjö / Småland

Trivs du med ett utmanande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter, i ett växande företag med positiv utveckling som präglas av teamanda och kamratskap? 
Har du tidigare erfarenhet som säljare ute på fältet inom branschen? 
Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett varierande och omväxlande arbete där du som distriktssäljare har en viktig roll i vår organisation. Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil samt hemmakontor.  
Vi vill att du ska känna dig trygg i din roll och utvecklas, därför erbjuder vi en god introduktion samt vidare utbildningar i både Sverige och Belgien. Du kommer att jobba med goda villkor i ett välmående företag som kontinuerligt ökar sin omsättning och där du dessutom jobbar med mycket trevliga kollegor. 

Dina arbetsuppgifter
Som distriktssäljare kommer du att bearbeta nya samt utveckla befintliga kunder inom segmenten dörr, fönster, fog, ventilation samt återförsäljare.
Distriktet är Småland där kunderna finns inom allt från tillverkande industri, glaskunder, fogentreprenörer samt återförsäljare. I rollen som distriktssäljare jobbar du med presentation och försäljning av våra produkter där vi lägger stor vikt vid engagemang, affärssinne och ett långsiktigt samarbete hos kunderna. 
Som distriktssäljare kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor samt vår marknadsavdelning. Kundens affär är ofta komplex, vilket kräver förmågan att tänka proaktivt, långsiktigt och att du besitter en god förmåga att prioritera. Du kommer att ha kontakt med flera beslutsfattare på olika avdelningar samt slutanvändare av produkterna.
För tjänsten i Småland bor du lämpligen i området runt Växjö.  

"Soudal AB är ett företag som är på stark frammarsch i Sverige och samtidigt ett stort och etablerat varumärke i världen. Jag är intresserad av att göra till ett starkt varumärke även i Sverige. Vi har fördelen att vara ett litet företag med stor flexibilitet och snabba beslutsvägar samtidigt som vi ingår i ett multinationellt företag med stora resurser.

Vi följer upp säljarnas veckor med ett gemensamt teamsmöte varje fredag som är ett uppskattat inslag i vår vardag."  

Läs mer om vad Dan, försäljningschef, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/soudal 

Din profil
Du som söker rollen som distriktssäljare har erfarenhet av försäljning ute på fältet, och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom teknisk försäljning i närliggande branscher. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av försäljning inom fönster- & dörrbranschen samt byggrelaterade produkter. 

Vidare ser vi att: 

  • Du är självgående och driven, trivs när du har mycket att göra och är van att hantera hela säljprocessen
  • Du är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer med dina kunder 
  • Du är tekniskt kunnig och är intresserad av att driva affären
  • Du pratar flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift då vi har detta som koncernspråk 
  • Du har B-körkort  

Ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Kontakt

Michael Ågren, Country Manager.
070-232 12 97
michael.agren@soudal.com 

Dan Palmqvist, National Sales Manager 
070-242 24 85
dan.palmqvist@soudal.com 

Välkommen med din ansökan!